Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Εγγραφές στην Α' τάξη για το σχολικό έτος 2021 – 2022

Εγγραφές στην Α' τάξη για το σχολικό έτος 2021 – 2022

 Για την εγγραφή των μαθητών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α ́ τάξη του δημοτικού σχολείου για το σχ.έτος 2021-2022 εφαρμόζεται η ακόλουθη διαδικασία:

Από την 1η έως την 20ή Μαρτίου 2021οι γονείς και κηδεμόνες υποβάλλουν στο δημοτικό σχολείο που ανήκουν σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας, τα ακόλουθα:

1) αίτηση-υπεύθυνη δήλωση εγγραφής

2) βεβαίωση φοίτησης από το νηπιαγωγείο,

3) αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας

4) το ατομικό δελτίο υγείας μαθητή/τριας και

5) το βιβλιάριο υγείας ή άλλο στοιχείο από το οποίο αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, οι γονείς και κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.

Αιτήσεις εγγραφής δύνανται να υποβάλλουν και γονείς ή κηδεμόνες που διαμένουν εκτός σχολικής περιφέρειας, εφόσον στο σχολείο φοιτούν ήδη αδέλφια του προς εγγραφή μαθητή.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 1/3/2021 μέχρι 20/3/2021 μετά από ραντεβού. Τηλέφωνο για ραντεβού 210 9922215 από 10π.μ μέχρι 12μ.

 Τα έντυπα (1) και (4) καθώς και η αίτηση για συμμετοχή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα τα "κατεβάζετε" απο εδώ:

Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

Αίτηση για το ολοήμερο

 Κατά την προσέλευσή σας στο σχολείο θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας τα οποία προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ (χρήση μάσκας - τήρηση αποστάσεων κλπ).  

 

 

σύνδεσμοι

internet-safety
Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου

Η Ελληνική Aνοικτή Γραμμή

για το παράνομο περιεχόμενο στο Διαδίκτυο

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (sch.gr)