Αρχική σελίδα Γονείς φωτογράφηση 2019

φωτογράφηση 2019

syl gon

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια σχολική φωτογράφιση την μαθητών. Και φέτος, για την επιλογή του συνεργάτη μας, δώσαμε έμφαση στην ποιότητα τόσο της φωτογράφισης όσο και της εκτύπωσης του προϊόντος. Είμαστε σίγουροι ότι και η φετινή μας επιλογή ανταποκρίνεται σε πολύ υψηλές απαιτήσεις ποιότητας.

Το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

1 πακέτο 12 ευρώ

2 πακέτα 24 ευρώ

3 πακέτα 34 ευρώ

Από 4 πακέτα και άνω +10ευρώ για το κάθε έξτρα πακέτο.

Όπως ίσως γνωρίζετε, κάθε χρόνο ο σύλλογος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με την συγκέντρωση μεγάλου μέρους των χρημάτων για την φωτογράφιση.

Εως και το τέλος του σχολικού έτους υπάρχει πάντα ένας σημαντικός αριθμός πακέτων φωτογραφιών, τα οποία ούτε έχουν επιστραφεί ούτε έχουν πληρωθεί, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται το ταμείο του συλλόγου και φυσικά οι συνεπείς στην πληρωμή των συνδρομών τους κλπ.

Για να μην επιβαρυνθεί λοιπόν και φέτος το ταμείο με τέτοιου είδους χρεώσεις, θα θέλαμε να επιβεβαιώσετε ότι επιθυμείτε να παραλάβετε το πακέτο των φωτογραφιών 1) με προεξόφληση της αξίας του(ς) σύμφωνα με την προηγούμενη διαμόρφωση του κόστους του(ς) και 2) με την συμπλήρωση της δήλωσης συναίνεσης για τη συμμετοχή του παιδιού σας στην φωτογράφιση (ακολουθεί). (Να σημειωθεί ότι χωρίς ένα εκ των δύο αναφερομένων ΔΕΝ θα μπορέσει το παιδί σας να συμμετάσχει στην φωτογράφιση!)

Σας παρακαλούμε παραδώστε την δήλωση και το ποσό που αντιστοιχεί στον αριθμό των πακέτων που επιθυμείτε μέσα σε φάκελο με το ονοματεπώνυμο του παιδιού και το τμήμα του στον δάσκαλό του ή στο γραφείο της διευθύντριας. Μπορείτε επίσης να παραδίδετε τον φάκελο σε κάποιο μέλος του συλλόγου το Σάββατο τις ώρες των δραστηριοτήτων, έως και την προηγούμενη μέρα από την φωτογράφιση δηλαδή έως και την 28η Νοεμβρίου.

*Σημειώνεται ότι το ποσόν επιστρέφεται εξ ολοκλήρου σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το πακέτο έως και 15 ημέρες μετά την παραλαβή του.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους γονείς των μαθητών της ΣΤ τάξης ιδιαιτέρως να επιτρέψετε στα παιδιά σας να συμμετέχουν στην φωτογράφιση, η οποία όχι μόνο είναι η τελευταία για αυτά στο δημοτικό και συνεπώς μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, αλλά και επειδή από την συγκεκριμένη φωτογράφιση θα παρθεί το φωτογραφικό υλικό για το λεύκωμά τους, το οποίο θα δοθεί στο τέλος της χρονιάς κατά την τελετή αποφοίτησης η οποία γίνεται κάθε χρόνο προς τιμήν των παιδιών της έκτης τάξης και το οποίο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Συλλόγου Γονέων.

Να σας επισημάνουμε ότι τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην φωτογράφιση ΔΕΝ θα πρέπει να φορούν εκείνη την ημέρα τίποτα πράσινο.

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για την συνεργασία. Συμπληρώστε τη δήλωση συναίνεσης .

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

σύνδεσμοι

internet-safety
Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου

Η Ελληνική Aνοικτή Γραμμή

για το παράνομο περιεχόμενο στο Διαδίκτυο

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (sch.gr)